Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (4.16 secunde)
Conform statisticii ANAT, statiunea Mamaia ramane in top, cu 40 % din vanzari, urmata de Saturn, Eforie Nord, Jupiter, Neptun, Venus, Olimp, Costinesti.
Potrivit operatorilor din turism, cea mai cautata statiune este Mamaia, urmata de Eforie Nord, Saturn, Neptun, Jupiter si Venus. Ei sunt optimisti pentru urmatoarele zile si spun ca sezonul de varf s-a mutat, in acest an, intre 1 si 20 august.
Urmatoarele locuri in topul cautarilor realizate de internauti pentru aceeasi perioada sunt ocupate de Delta Dunarii, Mamaia, Eforie si Costinesti.
Tot atunci, Iacubov pierdea hotelul de 5 stele Scandinavia din Mamaia si o vila de lux la Eforie Sud. Sechestrul este valabil si acum, singurul care a cam disparut, teoretic, din scena fiind controversatul om de afaceri moldav.
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
De asemenea, au mai ramas pe dinafara si Mamaia VI, Mamaia VII, Eforie Nord I si sectorul Neptun I. Agentii economici care vor fi desemnati castigatori vor avea mai multe obligatii.
La Eforie Nord, la Hotel "Carmen", de doua "stele", pachetele speciale de sase nopti (concepute pentru familiile cu copii), in perioada 1-6 mai, sunt 287 RON (cazare si mic dejun) sau 574 RON (cazare si trei mese).
Campionul absolut al datornicilor constanteni este hotelul Bellona, din Eforie Nord (aflat se pare in proprietatea lui Ioan Melcea, primarul comunei Gradina), care va fi executat silit de AVAS daca nu va achita pana pe 12 iunie datoria de aproape 190 milioane lei.
Trebuie spus ca "un punct vulnerabil" este in zona spitalului de la Eforie Sud, unde faleza este in pericol. De asemenea, in regiunea statiunii Venus se deruleaza un proiect de combatere a eroziunii plajelor.
Eforie Nord si Sud. Bancile valorifica aceasta subdezvoltare, incasand comisioane de fiecare data cand un card este introdus in bancomat.
De asemenea, la hotelul Acapulco din Eforie Nord, preturile vor scadea din 22 august de la 872 lei pentru o serie de 6 nopti si la 816 lei pentru seria 29 august - 3 septembrie.
hotelul Acapulco din Eforie Nord, unde preturile vor scadea in perioada urmatoare de la 872 RON, pentru o serie de 6 nopti, la 816 RON.
In Eforie Nord, la un hotel de doua stele, zece nopti cu cazare si trei mese ajung la un pret de 895 de lei, iar sase nopti la 537, pe cand la un hotel de trei stele, sase nopti, 738 de lei.
Vile ieftine la Costinesti In statiunea Eforie Nord, Hotelul Meteor de doua stele ofera spre inchiriere camere la pretul de 23 RON de persoana pe noapte.
In statiunea Eforie Nord, pentru o noapte la un hotel de doua stele, tariful pentru o persoana va fi cuprins intre 27 si 40 de lei, iar la un hotel de trei stele intre 60 si 70 de lei.
Printre destinatiile banilor primiti de judetul Constanta ca sume defalcate se numara centrul-pilot servicii comunitare pentru persoanele cu handicap Techirghiol (395.000 RON), statia de pompare ape uzate si conducta refulare oras Eforie Nord (757.000 RON), finantarea cheltuielilor curente de mentinere a functionalitatii serviciului de furnizare a energiei termice pentru populatia orasului Navodari (1.000.000 RON) si finantarea lucrarilor de pietruire si asfaltare a strazilor de interes local situate in comuna Costinesti
Locul doi al acestui clasament a fost ocupat de societatea Turism Hoteluri si Restaurante "Marea Neagra" (fosta Eforie SA), in timp ce locul al treilea i-a revenit companiei Murfatlar Romania SA.
Primele plaje care vor fi reabilitate sunt cele din Mamaia si Eforie Nord, iar lucrarile, care vor incepe in acest an si se vor incheia in 2011, vor costa 44 de milioane de euro.
In judetul Constanta vor beneficia de un plan cadastral general localitatile Costinesti, Tuzla, Eforie, Techirghiol si Anghel Saligny. La ora actuala Oficiul Judetean de Cadastru se afla in faza avansata a intocmirii caietului tehnic.
Din nefericire, la Gura Portitei, precum si in alte zone ale litoralului romanesc aceste amenajari care sa permita proprietarilor de ambarcatiuni sa faca alimentarea, intretinerea si iernatul acestor mici nave de agrement lipsesc cu desavarsire, in timp ce marina privata de la Eforie care dispune de cca.
google-analytics.com